Cum sa obtin un epilat inghinal perfect?

spa-cosmetica
De ce vrem sa fim frumoase?
December 3, 2014

Cum sa obtin un epilat inghinal perfect?

Epilare-inghinala

In principiu epilatul inghinal este mai mult ca spalatul de rufe: Un pic de durere iar apoi este  imbucurator cand ati terminat. Totusi este posibilitatea ca intregul proces practic sa fie placut. Specialistii in domeniu ne dezvaluie secretele comerciale inainte de aplicarea cu ceara pentru epilat.

Alege un salon profesionist

Doar pentru ca se poate adauga serviciul ce ceruire in oferta nu inseamna ca ca este si cel mai potrivit salon.Profesionistii sunt de acord ca cel mai bun mod de a te proteja de o aplicare cu ceara gresit este prin a merge la un salon unde epilatul este unul din serviciile principale din oferta de servicii.
„Daca tot este un serviciu principal, sunt probabil destul de buni la asta.”

In acest caz experienta isi spune cuvantul cu adevarat. De aceea sunati inainte sa va asigurati ca incaperea destinata epilarii are chiuveta si daca recipientul de epilare cu ceara este dezinfectat intre clienti. Pesonalul salonului trebuie sa-si spele mainile inainte de a lucra cu tine.

Nu supra-incalzi

Cand vine vorba de epilat inghinal este mai natural sa nu fiti dumneavoastra cea care scoateti banda epilatoare. Nici mancar specialistele noastre nu fac acest proces singure. Chiar daca esti sigura ca nu te vei arde in zona delicata prin aplicarea prea fierbinte cu ceara, nu este fizic posibil sa se faca o treaba buna. Pur si simplu nu este suficienta mobilitate pentru a elimina  intr-adevar parul de la radacina, ceea ce duce la fire rupte si incarnate.

Nu te stresa

Sa fii aproape goala in fata unui strain, probabil nu este ceva ce faci in fiecare zi, dar pentru personalul calificat de la salon, este un lucru obisnuit. Cateodatala in salonul nostru se fac epilari cu ceara intre 4 si 5 pe ora respectiv personalul vede cateva mii de clienti intr-un an. Personalul este mai focusat pe asigurarea oferirii unei experiente placute decat pe aspectul fizic al clietului.

Pastrati programarea cand sunteti la menstruatie

Ai putea fi un pic mai sensibila la durere in acea perioada a lunii, dar daca nu ai crampe, nu anula programarea. Pune un tampon inauntru inainte de a veni si se va lucra atent in jur. Daca vei da curs, vei anula programarea (este ideal sa veniti la fiecare 4 saptamani). Ganditiva ca din 30 – 40 de cliente pe zi, fiecare femeie si-ar anula programarea din pricina perioadei menstruatiei, ar da peste cap intregul calendar.

 

O epilare inghinala nu ar trebui sa doara atat de mult

Data viitoare cand se va smulge si tu vei tresari, aminteste-ti acest lucru: Daca nu doare, parul nu a iesit. Dar acest moment de „Au” ar trebui sa dureze doar pentru o fractiune de secunda, in cazul in care personalul salonului este instruit pentru a aplica o presiune la fata locului imediat dupa benzii cu ceara. In cazul in care nu se face astfel, puteti cere sa se procedeze astfel sau gasiti un salon bine pus la punct.

Vorbeste deschis

Cele mai fregvente plangeri pe care le au femeile dupa epilatul cu ceara este faptul ca tot se vad fire. Nu este pentru ca ceara nu a fost aplicata corespunzator ci pentru ca parul creste in cicluri si nu este suficient de lung ca acesta sa fie eliminat pana la terminarea sedinteti de epilat. Cerem clientilor nostri sa verifice daca este incomai cu asteptarile lor. Nu este nici un motiv pentru care nu ar trebui sa ceri perfectiune.

Fii grijulie in urmatoarele 24 de ore

Deoarece parul a fost smuls, porii raman mai deschisi ca de obicei pentru urmatoarele 24 de ore, asa ca veti dori probabil sa evitati sariturile in piscine sau cada cu hidromasaj, unde cel mai probabil se adauga substante chimice ce pot afecta pielea. Altfel, nu va schimbati planurile, antrenativa, faceti sex, purtati ceea ce in mod normal ati purta.

Consumati apa

H2O este este cel mai bun lichid pe care sa-l consumati inaintea sedintei de epilat. Efectele stimulatoare ale cofeinei si alcoholului pot contracta porii, astfel incat parul sa fie tinut mai bine ceea ce duce la ruperea de la suprafata pielii. Hidratarea este foarte importanta deoarece firele de par ce cresc pe pielea uscata sunt predispise la o crestere mai dificil de epilat.
Cand se folosesc servicii de hidratare si ingrijire, atunci pielea este moale si sanatoasa.

Fii grijulie acasa

Avand grija de pielea ta intre sedinte va va tine departe de a avea fire inestetice incarnate cand parul incepe sa creasca din nou si va pregatiti pielea pentru o mai buna ceara data viitoare. Intretinerea constanta a pielii se poate face prin exfoliere fizica folosind sare sau zahar sau exfoliere cu tratamente chimice care contin acizi lactici, acid salicilic si glicolic.

Sugestie pentru epilatul individual

Ideal este ca banda pentru ceara sa elimine total fara a lasa portiuni cu ceara pe piele, iar cand totusi raman aceste portiuni incercati acest truc: Treceti un tampon de vata imbibat cu ulei de masline sau ulei pentru copii peste suprafata si voilà, a disparut.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>