Capsula Spa

Briza de ioni negativi; Ozono Terapie; Sauna Uscata; Cromoterapie;

Terapia cu capsula spa este cea mai benefica metoda pentru a scapa de celulita. Este recomondata pentru toate tipurile de celulita, rezultatele se pot amplifica daca se foloseste si o masca specifica ( alge, ceai verde, vino terapie, etc.).InfrarosiiPrin caldura emanata de razele infrarosii, corpul isi pastreaza energia proprie pentru a indeplini functiile organismului la standarde normale. Beneficii:
- Stimuleaza transpiratia si astfel se elimina stratul de grasime si surplusul de apa acumulat in organism. In plus, prin transpiratia provocata de razele infrarosii, se elimina aprox. 30% din metalele si toxinele acumulate in timp de organism;
- Purifica sangele;
- Stimuleaza functiile fizice naturale ale corpului in cea ce priveste hormonii;
- Imbunatateste energia organismului, grabeste metabolismul si elimina oboseala;
- Trateaza muschii afectati si anumite boli nervoase;
- Are efect pozitiv asupra ficatului, eliminand toxinele din acesta si diminueaza durerea;
- Previne dezvoltarea celulelor canceroase. 


Briza de ioni negativi

Aceasta briza poate face din tratamentul cu capsula spa o cura de relaxare antistres, imbunatateste metabolismul si elasticitatea pielii, intarzie procesul de imbatranire. 

Ozonoterapie

Presupune ionizare electronica de inalta presiune, prin creere de antioxidant puternic ce poate avea efect purificator si poate elimina poluarea din aer, creand un aer proaspat si sanatos. 

Sauna Uscata

​Excelenta pentru pierderea in greutate, detoxifiere, celulita.Cromoterapie

​Denumita si terapia prin culori, este un tratament ce functioneaza prin stimulii dati corpului de catre centrii nervosi de la nivelul creierului uman, imbunatateste metabolismul celulelor din organism si trateaza in timp anumite probleme la nivelul pielii.Sistem de distrugere a bacteriilor

Curata in profunzime porii si capilarele, eliminand metalele grele atat de nocive pentru organism.

O sedinta dureaza 30' , se poate aplica si o masca pentru corp pentru amplificarea rezultatelor. Un numar de 10 sedinte poate fi suficient pentru imbunatatirea aspectului fizic.

PRETUL : 30 RON o sedinta de 30'
                240 RON pentru 10 sedinte

  

Comments

comments