Criolipoliza

CRIOLIPOLIZA SLABIRA LA RECE, O METODA SIGURA SI FARA DURERE

Cum functioneaza

Criolipoliza nu este dureroasa, se poate simti o senzatie de frig in zona de lucru. Dupa sedinta, pielea se va inrosi si roseata va persista cateva ore, in unele cazuri pot aparea echimoze (vanatai) care se vindeca la scurt timp. Procedura nu necesita anestezie sau incizii aceasta fiind usor tolerata de pacient. Pielea de pe zonele care urmeaza a fi tratate trebuie sa fie integra si pacientul trebuie sa fie intr-o stare buna de sanatate.  Procedura se poate repeta de 2 sau maxim de 3 ori intr-un an pe fiecare zona. 


Conditii

Criolipoliza foloseste o metoda noninvaziva care combina vacuumul cu rolul de a aspira stratul de grasime cu tehnologia racirii si un laser soft care sparge nodulii de grasime existenti.
 Racirea se face in mod gradat la nivel subcutanat al grasimii. Tempertura scazuta omoara celulele adipoase fara a afecta pielea, organele si muschii. In timpul procedurii se va folosi un servetel cu gel anti-inghet. Moartea si eliminarea celulelor grase se face tot gradual in felul acesta ficatul nu este supra-solicitat.

In timpul procedurii de criolipoliza se distruge intre 25% si 40% din tesutul adipos. Fiecare pacient in functie de zonele pe care doreste sa le trateze necesita un alt timp de expunere la frig.
Durata unei sedinte pentru o aplicare poate fi intre 25 si 90 min. De exemplu abdomenul poate necesita 1 sau 2 chiar 3 aplicari (50-180 min.) Pot fi tratate toate zonele care au minim 2,5 cm de grasime intre piele si muschi. In 6-8 saptamani de la tratament rezultatele devin vizibile. Rezultate pot fi de lunga durata daca se respecta o dieta sanatoasa si echilibrata. 

PRETUL : 390 Ron pentru 30"

O aplicare pe o zona de 30" sau 2 aplicari pe doua zone a cate 15" fiecare

Se fac reduceri pentru mai multe zone.

  

Comments

comments