EXTENSII DE GENE

În zilele noastre extensia de gene fir cu fir se afla în topul tendinţelor de infrumuseţare din Franţa, Italia, SUA. După o pregătire temeinică şi o curăţare profundă, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv, creat special pentru acest scop. Extensiile sunt lipite la 1 mm de pleoapă (şi nu de aceasta!), în acest fel se evită iritaţia şi reacţia alergică. Însă cel mai mare avantaj este că purtarea lor nu se simte deloc. Extensiile de calitate bună sunt făcute din material sintetic, deoarece acesta nu provoacă alergie şi îşi menţine forma pe tot parcursul purtării lor (săptămâni întregi). Datorită regenerării naturale genele cresc şi se schimbă (la fel ca şi părul), aşadar extensiile aplicate cad împreună cu genele naturale. Înlocuirea extensiilor căzute se face de un stilist de gene în cadrul unui retuş. Este important de ştiut că durata de viaţă a genelor naturale este între 60-90 de zile. Aşadar pentru cine doreşte să poarte extensii de gene pe un timp mai îndelungat – chiar şi ani întregi – trebuie să vina la retuş la 3-4 săptămâni.
Cel mai mare avantaj al extensiilor de gene fir cu fir- pe lângă efectul natural – este faptul ca rămânem la modul de viaţă cu care ne-am obişnuit : putem face sport, putem înota, ochii vor rămâne întotdeauna bine conturaţi. Această tehnică nouă de aplicare are un efect natural, dar dacă dorim, îl putem decora cu gene colorate sau cristale Swarovski. Extensiile de gene de calitate au efect 4 in 1: alungire, volum (stilistul pregătit aplică 160-220 de gene pe ochi), remodelare (ochii pot fi corectaţi: de ex. ochii îndepărtaţi pot fi apropiati) şi lifting.
Şi acum urmează răspunsul la întrebarea pusă deseori: se pot rimela genele? Iar răspunsul este: Da, se pot! Produsele dezvoltate special pentru extensii de gene fir cu fir (mascara, demachiant) pot fi găsite la stiliştii de gene. Cu ajutorul acestor produse putem să îngijim şi acasă genele şi să le înfumuseţăm şi mai mult.
De-a lungul timpului, femeile s-au preocupat de aspectul lor fizic, fiind neîncetat în căutarea frumuseţii. Însă ceea ce este într-adevăr bun, ceea ce tinde spre perfecţiune, este deasemenea costisitor; dar în acelaşi timp şi căutat, fiindcă toate femeile şi-ar dori să-şi permită luxul... Genele lungi, splendide, cu un efect incredibil de natural, sunt în tendinţele modei franceze, italiene, si americane. Extensia de gene este ultima pasiune a zilelor noastre, rezultatul fiind frumusetea şi tinereţea în orice moment al zilei. Descoperiţi secretul şi dumneavoastră, lăsaţi-vă fermecate de acesta şi intraţi în lumea Xtreme Lashes. Extend Your Beauty!

Şi eu aş dori gene frumoase! Cui recomandăm extensiile de gene Xtreme Lashes?

  • Femeilor care vor gene mai lungi şi mai frumos curbate;
  • Femeilor care vor gene mai bogate. Efect îmbogăţit Xtreme cca. +70-100 gene / ochi;
  • Femeilor cărora le este important ca lumea să creadă despre extensii că sunt genele ei naturale;
  • Femeilor care vor să fie frumoase şi la prima oră a dimineţii;
  • Femeilor care nu au timp pentru machiaj, dar vor o privire uimitoare, misterioasă;
  • Femeilor care fac sport şi cărora nu le place să se mâzgălească folosind mascara;
  • Femeilor cărora le este imporatant să-şi extindă genele cu cea mai sigură metodă din domeniul frumuseţii, cu un adeziv care nu provoacă alergie;
  • Femeilor care cred că, cel mai imporatant element al frumuseţii este privirea.
Genele false Xtreme Lashes se lipesc fir cu fir pe genele naturale (fără nici o durere) cu ajutorul adezivului FlexFusion. Genele Xtreme Lashes sunt compuse din fire sintetice şi sunt antialergice. Locul unde se face aplicatia nu este vizibil, astfel genele vor căpăta un efect cu totul natural.

De ce sunt atât de naturale extensiile de gene Xtreme Lashes?

Pentru că stilistul dumneavoastră de gene va alege dintre 12 lungimi, 3 tipuri de curbură şi 3 tipuri de grosimi de gene diferite, combinaţia care se potriveşte cel mai natural ochilor dumneavoastra. Genele individuale sunt Xtreme de naturale! 

PRET : 400 Ron