Tratament facial cu Oxigen

TRATAMENT FACIAL CU OXIGEN SAU TRATAMENT AL MADONEI

Cum functioneaza

Tratamentul facial cu oxigen hiperbaric reprezinta o tehnica de infuzie percutanata de oxigen si principii active prin intermediul unui aparat dotat cu un generator care transforma aerul in oxigen pur, hiperbarizandu-l.

In contact cu pielea, permite reactivarea si imbunatatirea activitatii celulare, mareste vascularizarea si implicit trofismul si nutritia celulara, ceea ce duce la ameliorarea acneei in toate formele sale, regenereaza tesuturile, actioneaza asupra ridurilor, hidrateaza pielea si face zonele tratate foarte luminoase. Are un mare efect drenant si decongestionant, deci optim asupra cuperozei. 


Conditii

"Tratamentul Madonei" este un sistem revolutionar non-invaziv care inlocuieste traditionalele tratamente cu botox si acid hialuronic. Este singurul tratament cu rezultate vizibile dupa prima sedinta. Ajuta la hidratarea imediata a tenului si confera o fermitate sporita acestuia. Ridurile si liniile fine sunt reduse si conturul fetei este vizibil inbunatatit prin stimularea productiei de colagen si elastina. Cel mai revoluţionar mod de a introduce acid hialuronic, ceai verde, vitaminele A, D, E, aloe vera. 

Tratament de Oxigenare si Hidratare

PRETUL : 220 Ron sedinta
                   990 Ron pentru 6 sedinte

Demachiere + Exfoliere + Drenaj + Jet apa si Oxigen + Concentrat si Oxispray + Masca creama cu Masca cu oxigen (Aromoterapie) + Crema de final.

  

Tratament de Oxigenare si Lifting

PRETUL : 240 Ron sedinta
                   1100 Ron pentru 6 sedinte

Demachiere + Exfoliere + Drenaj + Stimularea Musculaturii (ionizare) Concentrat cu jet de oxigen + Masaj + Masca creama cu Masca cu oxigen (Aromoterapie) Crema de final.

  

Comments

comments